Masthead header

A Children photography shoot in Helsingborg

Nästan  ett år sedan jag fotograferade Anna på ängen intill Pålsjöskog träffades vi igen för att ta lite nya bilder. Denna gång var dock huvudpersonen Annas dotter Felicia som föddes några veckor efter gravidfotograferingen! Precis som sist fick jag fria händer och Felicia var bara bedårande och full av energi då hon precis lärt sig gå. När vi promenerade hem från parken tillsammans var jag lycklig och väldigt varm efter att ha sprungit efter denna lilla coola tjej. Anna, jag är så glad att jag har fått dokumentera din lilla familj från start.

 

Barnfoto Barnfotografering Fotograf Skåne Helsingborg Malmö Göteborg Sverige Porträtt

Barnfoto Barnfotografering Fotograf Skåne Helsingborg Malmö Göteborg Sverige Porträtt

Barnfoto Barnfotografering Fotograf Skåne Helsingborg Malmö Göteborg Sverige Porträtt

Anna Swan

Tack Fanny för två fantastisk fotograferingar!! Hoppas på fler i framtiden! Kram Anna med familj

sv: tack! ja absolut, det gäller ju att bilda sig en bild av bandet och hoppas att den stämmer någorlunda med den bild de vill visa. :-)

(nu får du uppdatera bloggen lite!!)

Elin & Daniels preshoot

Elin och jag planerade denna fotografering ett bra tag innan den faktiskt genomfördes. På grund av dåligt väder fick vi skjuta fram datumet flera gånger, men när vi äntligen kunde träffas föll allt på plats. För mig som alltid bär på väldigt mycket prestationsångest är det underbart att kunna titta tillbaka på bilder som dessa; jag är så otroligt nöjd med varenda en och till min stora förtjusning verkar Elin och Daniel också vara det. Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag ska fotografera deras bröllop. Ser fram emot det mer och mer för varje dag som går!

 

Elin Daniel preshoot e-session fotograf Fanny Hansson Skåne Sverige Elin Daniel preshoot e-session fotograf Fanny Hansson Skåne Sverige