Sedan tidigt i våras har jag väntat på att Pia Ulins workshop som jag varit så snabb med att boka in mig på skulle äga rum, och nu var det äntligen dags. Mitt uppe i kokboksplåtningar och reklamjobb rycktes jag upp för att äntligen åka till Barcelona. Tillsammans med ett gäng kollegor (och nyfunna vänner) spenderades en hel vecka på fantastiska locations där vi fick ta del av Pias kunskaper. På plats fanns även prop stylisten Eli Fontarnau som tillhandahöll fantastisk rekvisita och som även stod till tjänst om kreativiteten tröt. Jag känner mig så otroligt tacksam och inte minst inspirerad! Pia har sedan flera år varit en av mina stora förebilder i karriären, och att få höra henne berätta och generöst dela med sig av tips och råd har varit ovärderligt.

Nu är jag tillbaka hemma i Göteborg, och känner mig minst sagt redo att ta mig an alla inredningsfotograferingar, stilleben och matjobb som väntar!
Här är några av bilderna jag tog på workshopen, mer finns i portfolion!

 

Fanny Hansson indigo pia ulin workshop barcelona inredningsfotograf stillebenfotograf

Fanny Hansson indigo pia ulin workshop barcelona inredningsfotograf stillebenfotograf

fanny23

1 kommentar

  • Vilken dröm att åka iväg på en sådan workshop och viktigt att hele tiden fylla på med ny härlig inspiration och hänga med likasinnade:-) Ha en fin vecka, Kram Caroline i Köpenhamn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *